Čovek sa francuskim ključem u ruci stoji u radionici

Dobrodošli na stranicu za prijavljivanje na VARTA® Partner Portal

VARTA® vam omogućava da povećate efikasnost svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Nedavno smo ažurirali naš Portal za partnere kako bismo ga još više prilagodili vašim dnevnim potrebama. Sada je red na vas: postanite partner već danas i počnite da primate najnovije informacije iz sveta akumulatora. Biti u toku sa svim, od vremena instalacije do uputstava za postavljanje akumulatora, opšteg razvoja i sa još mnogo toga, ne može biti jednostavnije.

Laptop VARTA Partner Portal

Hajde da zajedno podignemo profesionalizam vašeg posla na viši nivo.

Budite među prvima koji će se pridružiti našem novom Portalu za partnere! Optimizovali smo naše postojeće alate i razvili mnoštvo potpuno novih funkcija koje ćete moći da koristite. Jedno uvođenje na tržište, dva cilja: pružiti najbolju uslugu i dati podsticaj vašem poslu!

Posetite sada

Fotografija čoveka koji drži tablet sa otvorenom stranicom za prijavljivanje na VARTA® kamionski portal

Optimizujte svoje ukupne troškove poslovanja

Kriterijumi za komercijalna vozila i akumulatore znatno su se izmenili tokom proteklih godina. Da bi pomogla vlasnicima voznih parkova komercijalnih vozila, VARTA nudi novu uslužnu platformu koja dodatno obuhvata obuke i razne druge informacije. Ovde možete saznati više o temama kao što su održavanje, izbor akumulatora i optimizacija troškova.

Saznajte više

Velika slika automobila koji se pokreće uz pomoć kablova. Prikazan akumulator sa dva priključena kabla

Program za proveru akumulatora

Zašto se priključiti programu za rutinsku proveru akumulatora? Većina vozača vidi akumulator kao rezervni deo. No budući da je svaki treći kvar na vozilu uzrokovan neispravnošću akumulatora, ima puno razloga smatrati ga delom za održavanje.

Saznajte više