Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta

Imajte poverenja u VARTA® akumulatore – Najbolji akumulatori globalnog tržišnog lidera

Moderna vozila od Vašeg akumulatora zahtevaju maksimum energije. VARTA® akumulatori napajaju “srce” Vašeg vozila, bilo da je u pitanju start-stop sistem, konvencionalni automobil, motocikl, komercijalno vozilo, kamion ili vozilo za slobodno vreme i sport. VARTA® akumulator je uvek najbolje rešenje!

Saznajte više

VARTA® program za rutinsku proveru akumulatora

PROVERITE SVOJ AKUMULATOR. Zato što svaki treći automobil otkazuje zbog neispravnosti akumulatora, testirajte ga pre nego
što se pokvari.

Saznajte više

PRIMENE AKUMULATORA

Automobili

Akumulatori za automobile

Bilo da vozite svoj prvi automobil, porodično vozilo, auto sa start-stop funkcijom ili vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, uputićemo Vas do pravog VARTA® akumulatora.

Teška komercijalna vozila

Akumulatori za teška komercijalna vozila

Svašta se promenilo kada su u pitanju komercijalna vozila: zakonski propisi koji postavljaju strože standarde po pitanju emisije, broj noćenja u vozilima, više opreme za veću udobnost kao i broj dodatnih električnih potrošača kao što su recimo parking sistem hlađenja i grejanja. Sa naprednim VARTA® akumulatorima za komercijalna vozila ste dobro pripremljeni za sve promene – i spremni da snizite svoje troškove.

Powersports

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći VARTA® akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Slobodno vreme

Slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Za vozila za golf i slične primene, odaberite VARTA® akumulatore za izvanredne performanse i pouzdanost.