Pretraživač VARTA® akumulatora

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta

Imajte poverenja u VARTA® akumulatore – Najbolji akumulatori globalnog tržišnog lidera

Moderna vozila od Vašeg akumulatora zahtevaju maksimum energije. VARTA® akumulatori napajaju “srce” Vašeg vozila, bilo da je u pitanju start-stop sistem, konvencionalni automobil, motocikl, komercijalno vozilo, kamion ili vozilo za slobodno vreme i sport. VARTA® akumulator je uvek najbolje rešenje!

Saznajte više

VARTA® program za rutinsku proveru akumulatora

Besplatno PROVERITE SVOJ AKUMULATOR. Zato što svaki treći automobil otkazuje zbog neispravnosti akumulatora, testirajte ga pre nego
što se pokvari.

Saznajte više

PRIMENE AKUMULATORA

Automobili

Akumulatori za automobile

Bilo da vozite svoj prvi automobil, porodično vozilo, auto sa start-stop funkcijom ili vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, uputićemo Vas do pravog VARTA® akumulatora.

Teška komercijalna vozila

Akumulatori za teška komercijalna vozila

Sve veći broj ekoloških i bezbednosnih propisa, sve više kamiona sa montažnim sistemima na zadnjem okviru kao i sve više elektronske opreme u svim poljima primene, dramatično menjaju tržište. Naš asortiman VARTA® akumulatora kojem nema premca namenjen teškim komercijalnim vozilima spreman je da udovolji novim zahtevima tržišta.

Powersports

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći VARTA® akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Slobodno vreme

Slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Za vozila za golf i slične primene, odaberite VARTA® akumulatore za izvanredne performanse i pouzdanost.