Naš proizvodni asortiman akumulatora VARTA®

Sivi automobil vozi prema gradu, ali se vidi samo sa strane

Automobili

Bilo da ste vlasnik novog automobila koji traži sigurne i dugotrajne akumulatore ili samo želite najbolju moguću snagu, naši akumulatori za automobile će zadovoljiti Vaše potrebe.

Više o akumulatorima za automobile

Plavi i beli kamion voze autoputem u pravcu kamere

Teška komercijalna vozila

Sve veći broj ekoloških i bezbednosnih propisa, sve više kamiona na putevima sa montažnim sistemima na zadnjem okviru kao i sve više elektronske opreme u svim poljima primene, dramatično menjaju tržište. Naš asortiman VARTA® akumulatora kojem nema premca namenjen teškim komercijalnim vozilima spreman je da udovolji novim zahtevima tržišta.

Više o akumulatorima za teška komercijalna vozila

Momak u crnom vozi svoj crni motocikl po seoskom putu uokvirenom drvećem

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Više o Powersports akumulatorima

Beli jedrenjak na vodi

Vozila za slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Za vozila za golf i slične primene, odaberite akumulatore za izvanredne performanse i pouzdanost.

Više o akumulatorima za vozila namenjena za slobodno vreme

Pretraživač VARTA® akumulatora

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta