Pregled proizvodnog asortimana

Sivi automobil vozi prema gradu, ali se vidi samo sa strane

Automobilski akumulatori

Gde nabaviti najbolje automobilske akumulatore? Projektovani u Nemačkoj, VARTA automobilski akumulatori su dizajnirani da isporuče odgovarajući nivo energije i dugovečnosti za svaku vrstu automobila. Bez obzira na to da li tražite akumulator za standardna vozila ili za visoko opremljena vozila sa start-stop sistemima, sve možete pronaći u nastavku. Ili upotrebite naš pretraživač akumulatora.

Više o automobilskim akumulatorima

Plavi i beli kamion voze autoputem u pravcu kamere

Teška komercijalna vozila

Sve veći broj ekoloških i bezbednosnih propisa, sve više kamiona na putevima sa montažnim sistemima na zadnjem okviru kao i sve više elektronske opreme u svim poljima primene, dramatično menjaju tržište. Naš asortiman VARTA® akumulatora kojem nema premca namenjen teškim komercijalnim vozilima spreman je da udovolji novim zahtevima tržišta.

Više o akumulatorima za teška komercijalna vozila

 • Promotive EFB

  Jedinstveni akumulator VARTA® Promotive EFB najefikasniji je za komercijalna vozila sa uvećanim zahtevima za energijom.

  Opis proizvoda
 • Promotive Silver

  Akumulatori serije VARTA® Promotive Silver namenjeni su komercijalnim vozilima visokih performansi.

  Opis proizvoda
 • Promotive Blue

  VARTA® Promotive Blue akumulatori su izuzetno bezbedni zahvaljujući tehnologiji lavirintnog poklopca, ugrađenoj zaštiti od paljenja i mnogim drugim dodacima.

  Opis proizvoda
 • Promotive Black

  VARTA® Promotive Black akumulatori imaju minimalni stepen samopražnjenja zahvaljujući hibridnoj tehnologiji koja omogućuje njihovo skladištenje čak i do 12 meseci.

  Opis proizvoda
Momak u crnom vozi svoj crni motocikl po seoskom putu uokvirenom drvećem

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Više o Powersports akumulatorima

Beli jedrenjak na vodi

Vozila za slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Za vozila za golf i slične primene, odaberite akumulatore za izvanredne performanse i pouzdanost.

Više o akumulatorima za vozila namenjena za slobodno vreme

Pretraživač VARTA® akumulatora

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta