Pregled proizvodnog asortimana

Sivi automobil vozi prema gradu, ali se vidi samo sa strane

Automobilski akumulatori

Gde nabaviti najbolje automobilske akumulatore? Projektovani u Nemačkoj, VARTA automobilski akumulatori su dizajnirani da isporuče odgovarajući nivo energije i dugovečnosti za svaku vrstu automobila. Bez obzira na to da li tražite akumulator za standardna vozila ili za visoko opremljena vozila sa start-stop sistemima, sve možete pronaći u nastavku. Ili upotrebite naš pretraživač akumulatora.

Više o automobilskim akumulatorima

Plavi i beli kamion voze autoputem u pravcu kamere

Akumulatori za teška komercijalna vozila

VARTA® akumulatori za komercijalna vozila su opremljeni najmodernijim i najnaprednijim tehnologijama. Ispunjavaju sve nove ekološke i sigurnosne propise na tržištu i snabdevaju energijom sve bogatiju elektronsku opremu u kamionskim kabinama.

Više o akumulatorima za teška komercijalna vozila

Momak u crnom vozi svoj crni motocikl po seoskom putu uokvirenom drvećem

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Više o Powersports akumulatorima

Beli jedrenjak na vodi

Vozila za slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Izaberite VARTA baterije za slobodno vreme za izvanredne performanse i pouzdanost.

Više o akumulatorima za vozila namenjena za slobodno vreme

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta