Pregled proizvodnog asortimana

Sivi automobil vozi prema gradu, ali se vidi samo sa strane

Automobilski akumulatori

Gde mogu da se nabave najbolji akumulatori za automobile? Napravljeni u Nemačkoj, VARTA® akumulatori za automobile dizajnirani su da pruže odgovarajući nivo napajanja i trajnosti svakoj vrsti automobila. Bilo da tražite akumulatore za standardna vozila, automobile opremljene start-stop sistemima ili električna vozila, pronaći ćete ih u nastavku. Ili pogledajte našu alatku za pronalaženje akumulatora.

Više o automobilskim akumulatorima

Plavi i beli kamion voze autoputem u pravcu kamere

Akumulatori za teška komercijalna vozila

VARTA® akumulatori za komercijalna vozila su opremljeni najmodernijim i najnaprednijim tehnologijama. Ispunjavaju sve nove ekološke i sigurnosne propise na tržištu i snabdevaju energijom sve bogatiju elektronsku opremu u kamionskim kabinama.

Više o akumulatorima za teška komercijalna vozila

Momak u crnom vozi svoj crni motocikl po seoskom putu uokvirenom drvećem

Powersports akumulatori

Powersports program pokriva veliku paletu vozila, uključujući: motocikle, kvadove, vodene skutere, sva terenska i teretna terenska vozila (ATV i UTV), skutere, motorne sanke pa čak i samohodne motorne kosilice. Ovde ćete zasigurno pronaći akumulatore koji su osmišljeni za svaki od navedenih vidova primene.

Više o Powersports akumulatorima

Beli jedrenjak na vodi

Vozila za slobodno vreme

Proizvodni program VARTA® Professional osmišljen je za pokretanje plovila kao što su električni čamci, jahte i motorni čamci kao i sve vrste kamp kućica i autodomova. Izaberite VARTA baterije za slobodno vreme za izvanredne performanse i pouzdanost.

Više o akumulatorima za vozila namenjena za slobodno vreme

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta