Stara VARTA® žuto-plava reklama

Imajte poverenja u brend VARTA®

Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA® akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA® Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate.

Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inžinjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojedinačni VARTA® akumulator. VARTA® akumulatori pružaju duži radni vek, manje korozije i niži trošak vlasništva, kvaliteta koji ćete pronaći u svim našim proizvodima iz našeg naprednog Start-Stop automobilskog asortimana do naših profesionalnih proizvoda za motorne čamce. Kada birate brend VARTA®, tada tražite pouzdanu i preciznu tehnologiju koja pruža proizvođački kvalitet koji je najbolji u klasi.

Inovacija sa svrhom – VARTA akumulatori su pokretačka snaga i za inovacija koje štede gorivo kao što su Start-Stop motori. Proizvedeni sa do 20 posto manje emisija, oni će pouzdano ponovno pokrenuti motor vašeg vozila opet i ponovo, i efikasno smanjiti vašu potrošnju goriva.

Prestižno iskustvo – Odvezite svoje vozilo do radionice koja sarađuje sa kompanijom VARTA® kako biste iskusili savršenu uslugu zamene.

Snažna istorija – Istorija marke VARTA datira više od 130 godina unazad. Akumulatore VARTA® fabrički ugrađuju najveći proizvođači automobila, a poverenje im ukazuju vozači širom sveta.

Uz podršku lidera na svetskom tržištu: Clarios

Iza VARTA® stoji Clarios, svetski lider u naprednim rešenjima za čuvanje energije. Mi stupamo u partnerstva sa našim klijentima da bi dostigli zahteve tržišta za pametnim primenama, na globalnoj skali. Naših 16000 zaposlenih razvijaju, proizvode i distribuiraju portfolio razvijanih akumulatorskih tehnologija za skoro svaku vrstu vozila. Tehnologije koje pružaju posebne održive performanse sledeće generacije i pružaju pouzdanost i bezbjednost, kao i udobnost u svakodnevnom životu. Mi dodajemo vrednost svakoj karici u lancu snabdevanja, pomažući tako zajednicama kojima služimo, kao i planeti koju svi delimo.

Saznajte više

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta