VARTA® automobilski akumulatori

Kako da pronađete pravi akumulator za vaše vozilo

Da biste odabrali odgovarajući akumulator za vaše vozilo, prvo ustanovite da li je Vaš automobil opremljen start-stop sistemom ili ne. Ako niste sigurni, proverite u uputstvu za upotrebu Vašeg vozila ili popričajte sa Vašim automehaničarem kako biste ustanovili koje su preporuke proizvođača. Ukoliko želite da saznate više, kliknite ovde.

Das Armaturenbrett eines Autos mit der Uhr auf der linken Seite, dem Tachometer auf der rechten Seite und einem Start-Stopp-Symbol in der Mitte

Akumulatori za automobile sa start-stop tehnologijom

Start-stop tehnologija pomaže prilikom uštede goriva tako što automatski ugasi motor svaki put kad Vaš automobil stane. Međutim, automobili sa start-stop opcijom zahtevaju mnogo više od akumulatora. Zato VARTA® nudi akumulatore koji su posebno osmišljeni za start-stop vozila - kao što su Silver Dynamic AGM i Blue Dynamic EFB.

Saznajte više

Application_1_automotive_725x400.jpg

Akumulatori za konvencionalna ili starija vozila

Akumulatori sa olovnim ćelijama potopljenim u kiselinu su najuobičajeniji akumulatori sa olovnim ćelijama i kiselinom i njihova upotreba je široko rasprostranjena u automobilskoj industriji. Kupci širom sveta se uzdaju u VARTA® automobilske akumulatore koji ispunjavaju sve Vaše potrebe.

Saznajte više

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta