VARTA® ProMotive akumulatori za teška komercijalna vozila

Plavi i beli kamion voze autoputem u pravcu kamere

U današnje vreme komercijalna vozila više nisu samo kamioni koji treba da nas prevezu od tačke A do tačke B i koji se koriste isključivo kao transportna ili pogonska vozila. Sve stroži propisi o zaštiti životne sredine i bezbednosti drastično menjaju tržište. To akumulatorima za kamione dodeljuje sasvim novu ulogu: oni moraju da pruže pouzdanu pokretačku snagu ali i da energijom snabdeju bogatu elektronsku opremu. Pored parking sistema hlađenja i grejanja, kamioni danas imaju veliki broj električnih potrošača koji unapređuju vožnju i noćenja u kamionskoj kabini čineći ih udobnijim nego ikada pre. Sa nenadmašnim VARTA® akumulatorima za komercijalna vozila, dobro ste pripremljeni za zahteve promenjenog tržišta.

Crveni i beli kamion voze autoputem

Akumulatori za kamione

VARTA® ProMotive akumulatori pružaju vrhunsku tehnologiju za terenska vozila koja voze na duže deonice. Oni rade mnogo više od pukog pokretanja i napajanja motora budući da recimo energijom snabdevaju parking sistem hlađenja i grejanja u vozačevoj kabini. VARTA® ProMotive AGM akumulatori su idealni za ugradnju na zadnjem delu okvira (EURO 5/6) i posebno su razvijeni za savremene kamione sa bogatom opremom.

Saznajte više
Belo dostavno vozilo stoji ispred zgrade čekajući na utovar

Dostavna vozila

Akumulatori za dostavna vozila moraju da obezbede maksimum snage za utovar i istovar vozila, čak i u gradskoj vožnji kada se motor često isključuje. To je zato što najveće rezerve naših akumulatora za dostavna vozila neprekidno savršeno napajaju i opremu poput utovarnih kranova.

Saznajte više
Plavi traktor sa prikolicom stoji na polju

Poljoprivredna vozila

Ako želite da ubirate plodove svog rada, potrebno Vam je više od dobrih vremenskih uslova. Takođe Vam je potrebno vozilo koje će se samo isplatiti čak i van sezone odnosno kada se ne koristi. Dizajnirani upravo u tu svrhu, VARTA® akumulatori za poljoprivredna vozila imaju odlične performanse pokretanja ali i potrebne rezerve za napajanje uređaja u kabini poput klima uređaja. Budući da naši proizvodi ne zahtevaju održavanje, iz sezone u sezonu smanjićete svoje ukupne troškove poslovanja.

Saznajte više
Građevinsko vozilo vozi putem, sa plavim i sunčanim nebom u pozadini

Akumulatori za građevinska vozila

Građevinska vozila treba da na najbolji mogući način rade u najtežim uslovima, u najneobičnijem okruženju i po najsurovijem vremenu. Zbog toga su im potrebni akumulatori sa maksimalnom snagom pokretanja u kombinaciji sa izvanrednom otpornošću na vibracije i zaštitom od isticanja, čak i van puteva. Uz VARTA® akumulatore za građevinska vozila izbeći ćete skupe periode nekorišćenja i održaćete svoje poslovanje aktivnim.

Saznajte više
Beli međugradski autobus vozi seoskim putem, u pozadini zalazak sunca

Akumulatori za međugradske autobuse

Kada je reč o voznom parku putničkih autobusa, pouzdanost je ključna, posebno kod brzih međugradskih linija. Naši akumulatori za međugradske autobuse imaju izuzetnu snagu, čak u najsurovijim vremenskim uslovima tako da svojim putnicima možete garantovati pouzdan dolazak do njihovih odredišta. Uz to našim proizvodima nije potrebno održavanje pa će tako skratiti vreme koje se gubi na servisiranje, a time i smanjiti Vaše ukupne troškove poslovanja. Doprineće konkurentnosti Vašeg poslovanja i na druge načine jer sada imate još više snage za dodatnu tehnologiju kao što su zabavni sadržaji i ugostiteljske usluge.

Saznajte više
Beli gradski autobus se kreće preko mosta sa plavim i belim metalnim lukovima

Akumulatori za gradske autobuse

Za autobuse na redovnim linijama, tačnost je najvažnija. Stoga je važno imati akumulatore koji su 100% pouzdani i proizvedeni tako da mogu da se izbore sa brojnim cikličnim opterećenjima uzrokovanim čestim zaustavljanjima. U cilju izbegavanja zastoja u radu, što doprinosi manjem broju nezadovoljnih putnika i većim prihodima, naši akumulatori takođe omogućuju sigurno napajanje uređaja, uključujući digitalne ekrane i klima uređaje.

Saznajte više
Belo-zeleno komunalno vozilo od pozadi

Akumulatori za komunalna vozila

Vozila javnog sektora moraju biti vrlo isplativa i uvek spremna za rad. Zato su naši akumulatori za komunalna vozila posebno dizajnirani tako da budu izuzetno pouzdani pri svakom pokretanju. Što duže oni traju, više novca ćete uštedeti.

Saznajte više
Vatrogasna vozila stoje u nizu. Plavo, oblačno nebo iznad njih.

Vatrogasna vozila

Kada imate tako važnu ulogu kao što je uloga vatrogasaca, Vaša vozila moraju da budu spremna za pokret u tren oka, a ta spremnost umnogome zavisi od akumulatora samih vozila. VARTA® se dokazala kao pouzdan izvor napajanja za vozila sa dosta opreme kao i za vozila specijalne namene. Naši akumulatori će održati Vaš motor u punoj snazi i pružiti dodatnu snagu za čekrk, creva, radio stanicu i drugu neophodnu opremu.

Saznajte više

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta