Silver Dynamic AGM

Referenca za start-stop i električna vozila

Model VARTA® Silver Dynamic AGM pruža performanse bez premca: zahvaljujući životnom ciklusu koji traje 3 puta duže od normalnih akumulatora, VARTA Silver Dynamic AGM predstavlja savršeni izbor za vozila sa najvišim energetskim zahtevima, kao što su vozila sa start-stop sistemom ili električna vozila. To može da bude zbog zahtevnije upotrebe, hladnih zima, toplih leta ili veće količine pomoćne opreme i uređaja. Zbog toga ćete da pronađete model VARTA Silver Dynamic AGM u 70% novih automobila sa start-stop tehnologijom koju napajaju AGM akumulatori.

Silver Dynamic AGM ključne prednosti

  • Najbolja proizvodnja u klasi – visok kvalitet, proizvedeno u Nemačkoj.
  • Patentirana PowerFrame® mreža za pouzdano napajanje pokretanja, brzo punjenje i otpornost na koroziju.
  • Originalni rezervni delovi garantuju da rezervni akumulator ima isti kvalitet kao originalni.
  • Najbolje performanse start-stop sistema da bi se ostvarila maksimalna ušteda goriva – pošto start-stop sistem može da se aktivira onoliko često koliko je moguće.

 

  • Spremno za XEV vozila – obezbeđuje bezbednost i pouzdanost za sve trenutne i buduće zahteve u vezi s vozilima.
  • 90% reciklirano – 90% novih VARTA AGM akumulatora sadrži reciklirano olovo.
  • Životni ciklus koji je 3 puta duži u poređenju sa običnim akumulatorima, pa stoga predstavlja pouzdani izvor napajanja za velike zahteve ili automobile s puno opreme.
  • Struja hladnog starta (CCA) za pokretanje motora, koja je pouzdana čak i tokom niskih zimskih temperatura – dok istovremeno održava funkcije u vezi sa udobnošću i bezbednošću.

Imajte na umu: da bi se osigurao rad bezbednosnih sistema i funkcija u vezi s udobnošću, AGM akumulator mora uvek da se zameni AGM akumulatorom. VARTA akumulatore treba uvek da instalira profesionalna radionica.

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta

Poređenje Silver Dynamic AGM