Akumulatori VARTA® za vozila i nosače za golf

Par sedi ispred belog vozila za golf na terenu za golf po sunčanom vremenu

Akumulatori VARTA® za vozila i nosače za golf imaju čak 40-50% više ciklusa u odnosu na konkurentne i ubrajaju se u one sa maksimalnim kapacitetom, prihvatnom snagom punjenja i sveukupnim životnim vekom. Održavanje je vrlo jednostavno jer se samo jednim okretom kapica otvaraju svi ventili.

VARTA® Professional Deep Cycle akumulatori imaju čak 40-50% više ciklusa u odnosu na konkurentne i ubrajaju se u one sa maksimalnim radnim vekom.

Professional Deep Cycle

Ploče kod akumulatora linije VARTA® Professional Deep Cycle imaju aktivni materijal veće gustine u poređenju sa standardnim automobilskim akumulatorima, što im omogućava da odolevaju opterećenjima po pitanju dubokih ciklusa pražnjenja i punjenja bez gubitka aktivnog materijala ili kapaciteta. Više o akumulatorima Professional Deep Cycle

Zbog izuzetne otpornosti na udarce, VARTA® Professional Deep Cycle AGM akumulatori su idealni za električne čamce vrhunskih performansi, jahte i autodomove.

Professional Deep Cycle AGM

Akumulatori VARTA® Professional Deep Cycle AGM koriste AGM tehnologiju za obimne rezerve energije kako bi tokom svog dugog radnog veka mogli da napajaju brojne električne uređaje. Uz minimalni stepen samopražnjenja, ovi akumulatori su savršeni za sezonsku upotrebu i ne zahtevaju nikakvo održavanje. Više o akumulatorima Professional Deep Cycle AGM

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta