Akumulatori VARTA® za vozila i nosače za golf

Par sedi ispred belog vozila za golf na terenu za golf po sunčanom vremenu

Akumulatori VARTA® za vozila i nosače za golf imaju čak 40-50% više ciklusa u odnosu na konkurentne i ubrajaju se u one sa maksimalnim kapacitetom, prihvatnom snagom punjenja i sveukupnim životnim vekom. Održavanje je vrlo jednostavno jer se samo jednim okretom kapica otvaraju svi ventili.

VARTA® Professional Deep Cycle akumulatori imaju čak 40-50% više ciklusa u odnosu na konkurentne i ubrajaju se u one sa maksimalnim radnim vekom.

Professional Deep Cycle

Kada Vam je potreban akumulator koji će Vaše vozilo pokretati tokom višestrukih rundi golf meča, akumulatori VARTA Professional Deep Cycle proizvedeni su tako da osiguraju performanse koje su Vam potrebne. Ovi su robusni proizvodi namjenski izrađeni tako da su dugotrajni, s aktivnim materijalom veće gustoće i posebno uobličenom legurom rešetki, što im omogućava da odolijevaju opterećenjima ponavljajućih ciklusa i vibracija bez gubitka aktivnog materijala ili kapaciteta. Više o akumulatorima Professional Deep Cycle

Zbog izuzetne otpornosti na udarce, VARTA® Professional Deep Cycle AGM akumulatori su idealni za električne čamce vrhunskih performansi, jahte i autodomove.

Professional Deep Cycle AGM

Osmišljeni posebno za najsuvremenije električne čamce, jahte i autodomove, ovi proizvodi vrhunskih performansi koriste tzv. „Absorbent glass mat“ tehnologiju za opsežne rezerve energije, kako bi tijekom svog dugog radnog vijeka mogli napajati brojne električne uređaje. Uz minimalni stupanj samopražnjenja, ovi su akumulatori savršeni za sezonsku uporabu i ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Više o akumulatorima Professional Deep Cycle AGM

Pretraživač VARTA® akumulatora


Vi ste stručnjak? Koristite našu naprednu pretragu na VARTA Partner Portal.

Pronađite prodajno mesto VARTA®

Pronađite druga prodajna mesta