Čovek sa francuskim ključem u ruci stoji u radionici

Dobrodošli na stranicu za prijavljivanje na VARTA® Partner Portal

VARTA® može da Vam pomogne da još uspešnije vodite svoj posao. Još danas postanite naš partner kako biste dobijali najnovije informacije koje se tiču na primer vremena potrebnog za instalaciju akumulatora, uputstva za ugradnju pa sve do opštih informacija u vezi sa akumulatorima. Prijavite se na odgovarajuću stranicu za partnere i pronađite pravi akumulator kao i instrukcije koje će Vam pomoći pri zameni. Testiranjem svakog akumulatora koji pristigne u Vašu radionicu, pomoći ćete pri otkrivanju neispravnosti, pre nego što akumulator sasvim otkaže! Saznajte više u našem programu za rutinsku proveru akumulatora!

Stranica za prijavljivanje na VARTA® Partner Portal

Fotografija čoveka koji drži tablet sa otvorenom stranicom za prijavljivanje na VARTA® kamionski portal

Optimizujte svoje ukupne troškove poslovanja

Kriterijumi za komercijalna vozila i akumulatore znatno su se izmenili tokom proteklih godina. Da bi pomogla vlasnicima voznih parkova komercijalnih vozila, VARTA nudi novu uslužnu platformu koja dodatno obuhvata obuke i razne druge informacije. Ovde možete saznati više o temama kao što su održavanje, izbor akumulatora i optimizacija troškova.

Saznajte više

Velika slika automobila koji se pokreće uz pomoć kablova. Prikazan akumulator sa dva priključena kabla

Program za proveru akumulatora

Zašto se priključiti programu za rutinsku proveru akumulatora? Većina vozača vidi akumulator kao rezervni deo. No budući da je svaki treći kvar na vozilu uzrokovan neispravnošću akumulatora, ima puno razloga smatrati ga delom za održavanje.

Saznajte više

Power News

Power novosti

Preuzmite poslednje kao i prethodna izdanja našeg VARTA informatora.

Izdanja Power novosti