Pronađite
akumulatore
Pronađite
prodajno mesto

Silver Dynamic
Ako tražite vrhunski akumulator koji bi pokretao vaša vozila više klase koja imaju visoke zahteve za energijom, ili onaj koji omogućava trajnu snagu za naprednu tehnologiju Start-Stop, VARTA Silver Dynamic akumulatori imaju snagu i performanse bez premca koje trebate.
Saznajte više
Blue Dynamic
Ako zavisite o sigurnosti vašeg vozila i trajnoj snazi kako bi sve završili u jednom danu, VARTA Blue Dynamic akumulatori nude dodatnu snagu koji trebate za vaše vozilo, uključujući one sa konvencionalnom Start-Stop funkcijom. Ako tražite od vašeg vozila da se pokrene, nezavisno od loših vremenskih uslova, treba da počnete od Blue Dynamic linije akumulatora.
Saznajte više
Black Dynamic
Za nove vlasnike automobila koji traže pravu ravnotežu između cene i visokog kvaliteta, VARTA Black Dynamic akumulatori nude kvalitetnu snagu kojoj možete verovati da će trajati duže. Black Dynamic akumulator pomaže u sprečavanju kvara akumulatora, dok u isto vreme zadovoljava potrebe vašeg vozila za energijom, držeći vas na cesti.
Saznajte više

VARTA baterija opseg

AutomobiliStart-StopKomercijalna vozilaPowersportsVozila za slobodno vreme
Tab_Automotive_275x100.jpg

Dynamic Trio Izdržljiviji nego ikad.

Bilo da vozite vaše prvo vozilo, porodično vozilo, vozilo sa Start-Stop funkcijom, ili vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, uputićemo vas do odgovarajućeg VARTA akumulatora za vas i za vaše vozilo. Bilo da imate jedan od naših Silver, Blue ili Black Dynamic Trio akumulatora, možete voziti sa sigurnošću, znajući da vaše vozilo pokreće akumulator superiornih performansi.

Istražite tehnologiju  Istražite Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Predvodeći budućnost automobilskih akumulatora.

VARTA Silver Dynamic AGM i Blue Dynamic EFB akumulatori su najbolji izbor za pokretanje vozila sa Start-Stop funkcijom i njihovih visokih potreba za električnom energijom. Možete se osloniti na naše AGM i EFB akumulatore kada je reč o naprednoj ili osnovnoj Start-Stop tehnologiji. Kako bi bilo u mogućnosti pokretati sve što vam dođe pod ruku, Silver Dynamic AGM i Blue Dynamic EFB akumulatori nude pouzdanost i performanse bez premca.

Istražite tehnologiju   Postanite VSSP partner   Prijavite se kao VSSP partner  Istražite Silver AGM i Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Velika isplativost, malo održavanja

Bez obzira da li imate kamione, kombije, međugradske autobuse, vatrogasna vozila, buldožere ili vozila za korišćenje na farmama, naš bogat izbor specijalizovanih proizvoda dokazuje da postoji savršeno rešenje za svaki posao. Akumulatori VARTA Promotive pokretaće Vaša vozila i pritom smanjivati Vaše ukupne troškove vlasništva.

Istražite tehnologiju
Posetite Poslovni portal

Mogućnosti uštede
Izračunajte svoju uštedu
Batteries_Powersports_275x235.jpg

Najnoviji akumulatori za najnovije motocikle

VARTA nudi bogat program proizvoda Powersports – trenutno 65 proizvoda, ali im broj neprestano raste. Zato, bez obzira da li posedujete motocikl ili skuter za vodu, motorne sanke, kvad ili ATV-vozilo, ili čak sedeću kosilicu, uvijek ćete za njih pronaći odgovarajući proizvod iz programa VARTA Powersports .

Istražite tehnologiju 

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Sada više ne postoje granice istraživanja

Zaštita od udaraca, curenja i briga… nekoliko je razloga zašto se možete osloniti na naše akumulatore za kamp-prikolice, velika stambena vozila, autiće i vozila za golf te razne vrste čamaca. I još dva razloga: dizajnirani su tako da budu potpuno pouzdani i da imaju veliku sposobnost čuvanja energije, čak i kada putujete daleko od svog doma.

Istražite tehnologiju

VARTA® Promotive EFB

VARTA® je proglašena
za najbolji brend
akumulatora za kamione.

Saznajte više

ISPITAJTE SVAKI AKUMULATOR

Redovno me obaveštavajte

Registrujte se za VARTA obaveštenja kako bi ste bili informisani